Meghirdetve 2017-08-09 , 14:41 hirdető: Lukentum

eladó spanyol tengerparti ingatlanok

 A spanyol lakások kiépítésénél fontos szempont volt a mediterrán hangulat megteremtése és a praktikusság. A mini urbanizáció egyre bővül és nagyon nagy fejlődés előtt áll.

 

Egy jól működő 9 lyukú golfpálya várja a golfozni szeretőket. A közösségi tér és egy úszómedence várja a pihenni vágyókat, de a legtöbb házhoz saját úszómedence is kialakítható.

Az bungalókat több éve építették, de még nem volt használva, szóval teljesen érintetlen állapotban vehetik át az új tulajdonosok az épületeket.  A parkolás utcán ingyenesen lehetséges.

A Sunny Hill projekt közel van San Javierhez és a reptérhez, ami körülbelül 18 perc autóval a tengerpart 20 perc. San Javierben bevásárlóközpont, éttermek, szép tengerparti strand található ami az év minden napján várja az oda látogatókat.

 

A bungaló 64 m2 területével, amihez nem tartozik külön terasz. Egy szobás, amerikai konyhás nappalival ami tartalmazza a konyhabútort. Van külön egy öltöző szoba ami gardróbbá alakítható. Külön kádas fürdőszoba.  250 m2-es telekig tartozik az épülethez.

 

Az ingatlan ára a kedvező 67 000 Euró

 

Ajánlani tudjuk azoknak a pihenni vágyó embereknek akik a nyugalmat keresik és egy nyugodt kis urbanizációban szeretnének élni ahonnan 20 perc alatt már a tengerparton vannak és a közeli városokban minden szórakozási lehetőséget megtalál ha éppen arra vágyik.

Térkép