Meghirdetve 2017-08-15 , 08:19 hirdető: Lukentum

tengerparti ingatlanok: lukentum

A LEGJOBB ÉVEI? Még csak most következnek, ebben a csodálatos lakásban, Spanyolországban.

Egy jó élethez kell egy jó lakás, egy napfényes és élvezetes helyen. Ezek a két hálószobás lakások Alicantéban mindennek megfelelnek. Tágas hálószobák beépített szekrényekkel, két fürdőszoba prémium minőségű felszereléssel, amerikai konyha kiváló minőségű bútorokkal és csempékkel, és egy nappali hatalmas ablakokkal a természetes fény biztosítására. Egy 65 négyzetméteres lakás hihetetlen áron, mindössze 282000 euróért, nagyszerű lehetőség.

 

Többre vágyik? Készen áll? Ehhez a lakáshoz egy csodálatos, 20 négyzetméteres terasz tartozik, amitől el fog állni a lélegzete. A terasz a lakás igazi ékköve, lélegzetelállító kilátással. Könnyedén elfér itt egy napozó ágy, és egy asztal, székekkel. Kétségtelen, a legjobb évei még csak most következnek.

Ez a lakás egy jól karbantartott, új építésű, 24 órás biztonsági felügyelettel ellátott épületkomplexumban van, edzőteremmel, 3 medencével, 3 jakuzzival, és 2 bárral a medence mellett, így akár a medencében élvezheti a frissítő koktélokat.

Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes látogató körúton Alicantéban.

Tulajdonságok

Ingatlan kategória
Ház
Ingatlan elhelyezkedése
Vízparton
Parkolás
Garázsban
Alapterület kategória
50-70 m2
Pontos alapterület (m2)
64
Telekméret kategória
0-200 m2
Szobák száma
2 szoba
Félszobák száma
2 fél szoba
Elsődleges fűtési mód
Egyéb

Térkép